La declaració de Marco Antonio Tejeiro, amb la infanta i Urdangarin al fons
La declaració de Marco Antonio Tejeiro, amb la infanta i Urdangarin al fons
Palma

L'excomptable de l'Institut Nóos, Marco Antonio Tejeiro, posa en el punt de mira la infanta Cristina

Assegura que Aizoon, en què la infanta Cristina figurava en un 50% de participació, va ser la gran tapadora utilitzada per desviar-hi els diners de l'Institut Nóos

RedaccióActualitzat

La declaració de l'excomptable de l'Institut Noós, Marco Antonio Tejeiro, posa en el punt de mira la infanta Cristina i compromet encara més Iñaki Urdangarin i Diego Torres.

Tejeiro assegura que Aizoon, en què la infanta Cristina figurava en un 50% de participació, va ser la gran tapadora utilitzada per desviar-hi els diners de l'Institut Nóos. Assenyala, entre d'altres irregularitats, el fet de fer-hi figurar com a empleats persones que no hi treballaven, per aconseguir beneficis fiscals.

L'excomptable de Nóos ha continuat detallant la forma de funcionament de l'entramat, administratiu i laboral, de les empreses d'Iñaki Urdangarin i Diego Torres. Ja fa més de vuit hores que Tejeiro contesta les preguntes del fiscal Horrach.

Tejeiro també ha reconegut que Urdangarin i Torres van crear, l'any 2007 -quan van començar a sortir les primeres notícies sobre l'Institut Nóos-, la Fundació Areté, però des de la Casa del Rei no es va deixar que la presidís el marit de la infanta Cristina.
 

Anar al contingut