Espanyol

L'Espanyol perd 4-0 contra el Blackburn en un partit nefast

L'Espanyol ha ofert una lamentable imatge i no han pogut aconseguir la seva primera victòria en la pretemporada. L'equip inicial, sense Pochettino ni Tamudo, per problemes físics, ha quedat desestructurat per la lesió d'Ito i les expulsions de Riera i Kameni per jugades violentes. Zabaleta, que debutava, ha passat inadvertit. El Blackburn ha aconseguit perforar la porteria en quatre ocasions. Reid en primera instància i posterioment Pedersen i Kuqi (2) han estat els golejadors.

Lotina ha format d'inici amb Kameni a la porteria. Una línia defensiva formada per Jarque, Lopo, Sergio Sánchez i Domi. Al mig del camp, Ito i Costa exercien tasques defensives, mentre que De la Peña a la mitja punta i Riera i Zabaleta, a les bandes, aportaven la creació ofensiva. Jonathan ha jugat en punta. En aquesta alineació faltaven dos titulars habituals com Pochettino i Tamudo. L'argentí no ha viatjat per grip i el capità, amb problemes de lumbàlgia, amb tota seguretat tampoc jugarà diumenge contra el Middlesbrough. El partit servia per veure per primera vegada en acció l'argentí Pablo Zabaleta. Ja des del primer minut amb un xut de fora de l'àrea que ha anat al pal, el Blackburn ha demostrat que estava motivat. L'Espanyol estava imprecís i tou i les coses han empitjorat quan en el minut 12 s'ha lesionat Ito (Fredson l'ha substituït) i Riera, en el 29, ha estat expulsat per vermella directa després de donar un cop al cap a Paul Dickov sense la pilota en joc. Precisament, el xut d'aquesta falta ha impactat al travesser. L'Espanyol oferia ben poc i el Blackburn, dirigit per Mark Hughes, s'anava creixent. Ha estat en el minut 38 quan una jugada per banda esquerra ha acabat amb una assistència a l'àrea petita que Stephen Reid ha rematat entre els tres pals. El mateix Reid ha fet una passada llarga 5 minuts després. Cap defensa espanyolista ha pogut tallar la pilota, tot i que Sergio Sánchez ha estat obstaculitzat en una falta que no s'ha pitat. Pedersen se n'ha aprofitat i des del punt de penal ha aconseguit el segon gol. Kameni i Lopo, abans del descans, han vist, a més, targetes grogues. La segona part ha començat amb un altre gol. En el minut 5, el finlandès Kuqi ha aprofitat una centrada bombejada des de la dreta de l'atac de Rovers per enviar la pilota al fons de la xarxa. La defensa espanyolista feia aigües. Havia encaixat tres gols en 12 minuts. Lluny de relaxar-se, el Blackburn ha seguit castigant la porteria de Kameni. En el minut 10, Kuqi, de nou, ha encertat en l'u contra u amb Kameni i ha posat el 4-0 en l'electrònic. L'Espanyol ha reaccionat tímidament i en el 13, Fredson ha eviat un xut al travesser. Però en el minut 16, una esgarrifosa entrada de Kameni a Jensen, quan el joc estava aturat per fora de joc, li ha costat l'expulsió per vermella directa. Els pericos es quedaven amb nou jugadors mentre que a Jensen l'havien de retirar els serveis mèdics d'Ewood Park. A partir d'aquest punt el partit s'ha acabat. El Blackburn ha dominat la possessió de la pilota però no ha inquietat la porteria perica evitant així més possibles lesions. Diumenge, els blanc-i-blaus buscaran retrobar-se amb el bon joc contra el Middlesbrough.