Primera Divisió

L'Espanyol encaixa una injusta derrota a Riazor i s'enfonsa encara més en la classificació

Els blanc-i-blaus no han pogut donar la sorpresa i han encaixat la tretzena derrota de la temporada en la seva visita a Riazor per 2-1. Els homes de Luis Fernández han donat la cara en tot moment i s'han avançat en el marcador amb un gol de Jordi Cruyff en el minut 16. Tot i no fer un bon partit, el Deportivo ha aconseguit donar la volta al marcador amb un gol de Luque en temps de descompte de la primera meitat i a la segona part, Torricelli ha marcat en pròpia porta desviant una centrada del mateix Luque.

L'Espanyol ha deixat de banda tots els problemes extraesportius durant la setmana i ha saltat a la gespa de Riazor sense cap complex. L'equip de Luís Fernández ha començat dominant davant d'un Deportivo adormit i en el minut 2, Maxi no ha arribat a rematar una centrada de David García des de la banda esquerra. En el minut 11, els blanc-i-blaus han tornat a avisar amb un xut de Tamudo a les mans de Molina i cinc minuts després, ha saltat la sorpresa. Àlex Fernández ha fet una assistència magistral a Jordi Cruyff, que a la mitja volta ha batut la porteria local. El públic de Riazor s'ha començat a desesperar davant la passivitat del seu equip i Tristán s'ha emportat alguns xiulets de la graderia. L'exespanyolista Sergio ha pogut empatar en el minut 18 amb un potent xut que Toni ha desviat a córner. Quan semblava que s'arribaria al descans amb 0-1, Luque, en el minut 47, ha establert l'empat en un llançament de falta on Toni no ha estat gaire inspirat. Només començar la segona meitat, Maxi ha tingut una claríssima ocasió per fer l'1-2 però el seu cop de cap ajustat al travesser l'ha desviat Molina a córner amb una mà providencial. L'Espanyol ha perdonat la vida als gallecs i el Deportivo ha reaccionat amb un gran Albert Luque, tot un malson per a la defensa blanc-i-blava amb les seves incursions per la banda esquerra. Precisament en una centrada del futbolista català del Dépor ha arribat el 2-1 en el minut 65 en una jugada desgraciada. Torricelli ha desviat l'esfèrica amb tanta mala sort que l'ha introduït al fons de la seva porteria. Tot i aquest cop, l'Espanyol no s'ha enfonsat i ha estirat línies en busca de l'empat. A deu minuts pel final, Tamudo ha pogut fer el 2-2 però Molina ha aturat la seva rematada. Sense temps per res més, els blanc-i-blaus han encaixat una nova derrota que els deixa en una situació cada vegada més desesperada a la cua de la classificació.