Sant Feliu de Llobregat

L'Església catalana forma els capellans en l'ús de les xarxes socials

El bisbat de Sant Feliu de Llobregat organitza aquest dilluns una jornada de formació sobre els reptes comunicatius de l'Església, posant un èmfasi especial en les xarxes socials. L'objectiu és que els capellans s'animin a utilitzar plataformes com el Facebook o el Twitter per interrelacionar-se entre ells i amb els creients.

Actualitzat
Aquesta jornada és un pas més en la tasca de l'Església perquè el seu missatge sigui també present en les xarxes socials. Benet XVI, que a principis d'any va beneir les xarxes socials però va advertir-ne els riscos, va enviar un missatge al Twitter la setmana passada donant la benvinguda a la nova pàgina web multimèdia del Vaticà. Anteriorment, el papa també havia estrenat una pàgina al Facebook.

Josep Torrente, delegat diocesà de Mitjans de Comunicació del Bisbat de Sant Feliu, creu que les xarxes socials són una gran oportunitat per relacionar-se amb gent que no acostuma a anar a missa. El bisbe de Lleida, Joan Piris, i el de Solsona, Xavier Nonell, són dels primers representants de l'Església catalana a tenir presència a la xarxa social Facebook.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut