És la segona setmana de concentracions de la pagesia catalana (3Cat/Judit Balcells)

Nova jornada de tractorades: quines protestes es preveuen arreu del país

Hi ha previstes noves concentracions en diferents punts del país, avui convocades pel sindicat Unió de Pagesos

RedaccióActualitzat

Després de les mobilitzacions d'aquest dilluns arreu del país, la pagesia fa aquest dimarts noves accions reivindicatives, aquest cop convocades pel sindicat majoritari Unió de Pagesos, per reclamar una reducció de la burocràcia i per denunciar, entre altres, la competència deslleial dels productes importats que no compleixen els estàndards europeus o els incompliments de la llei de la cadena alimentària.

Les mobilitzacions es poden seguir en directe aquí i aquesta és la previsió del dia:


N-II

A les comarques de Girona es fan concentracions a l'N-II a Santa Llogaia d'Àlguema i a Orriols, des de les set del matí.


Mercabarna

A les nou del matí hi ha prevista una concentració a l'entrada de Mercabarna. Hi arribaran columnes de tractors procedents del Baix Llobregat i la Catalunya Central.


Eix Transversal i C-17

A partir de dos quarts de deu del matí, grups de manifestants tenen previst sortir de Vic per tallar el punt on conflueixen la C-25 i la C-17 a Gurb, a Osona. També s'organitzaran grups per baixar fins a Mercabarna.


Port de Tarragona

A partir de les deu del matí, diverses columnes de tractors i vehicles es trobaran al port de Tarragona

Hi arribaran columnes de tractors del Camp de Tarragona i de les terres de l'Ebre, que hi arribaran per l'AP-7, i pagesos de la plana de Lleida, que es desplaçaran en vehicles privats.


Les mobilitzacions continuen dimecres

Es preveuen noves marxes lentes i talls també per dimecres. Per exemple, entre les vuit del vespre i la mitjanit, a l'N-420 i C-12, a l'alçada de Móra d'Ebre i Móra la Nova.

El dimecres 21, els pagesos tenen prevista una altra acció a Madrid, davant de la seu del Ministeri d'Agricultura.

ARXIVAT A:
AgriculturaRamaderia
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut