Les Spice Girls comparteixen imatges dels primers assajos de "Wannabe" abans de ser famoses

El grup britànic celebra 30 anys de la seva formació aquest 2024

RedaccióActualitzat

"El que va començar l'any 1994 s'ha convertit en un viatge increïble, molt més enllà de tot el que haguéssim pogut imaginar." Amb aquest missatge, les Spice Girls acompanyen un vídeo d'un moment que aquesta setmana ha complert 30 anys: les primeres audicions del grup, quan encara no sabien que es convertirien en un fenomen musical mundial als anys 90.

Les imatges, que han compartit a les xarxes, mostren Victoria Adams --ara Beckham--, Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie Brown i Melanie Chisholm ballant i cantant el tema "Wannabe", que es va publicar dos anys després i que les va llançar a la fama.

"Gràcies als nostres fans pel vostre suport des del primer dia", afegeixen, amb l'etiqueta #FriendshipNeverEnds --L'amistat no acaba mai--, fent referència al títol d'una altra de les seves cançons.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

"Wannabe" és el senzill d'un grup femení més venut de la història i es va convertir en el primer dels nou temes que van ser número 1 al Regne i a una trentena de països més, incloent-hi els Estats Units.

Les Spice Girls van gravar dos àlbums d'estudi: "Spice", el 1996, i, un any després, "Spice Up Your Life". N'hi va haver un tercer --"Forever", el 2000--, però ja sense Geri Halliwell, que va abandonar la banda de noies el maig del 1998 "per desavinences amb la resta".

La dissolució definitiva va ser el 2001, tot i que van fer una reaparició a la inauguració dels Jocs Olímpics de Londres, el 2012, i una gira britànica, set anys després, sense Victoria Beckham.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut