Natació sincronitzada

L'equip de sincronitzada obté la sisena medalla en aconseguir la plata en la modalitat de rutina lliure

El combinat espanyol de natació sincronitzada ha aconseguit aquest matí la seva sisena medalla al Mundial de Natació de Melbourne. L'equip de rutina lliure, format per una majoria de nedadores catalanes, ha aconseguit la medalla de plata per davant del Japó, bronze, i només superat per la potent Rússia, or. Amb aquest triomf, Gemma Mengual suma la sisena medalla en aquest campionat.

Actualitzat

Amb una coreografia inspirada en l'Àfrica, l'equip entrenat per Anna Tarrés ha aconseguit una excel·lent segona plaça. I és que el combinat espanyol s'ha quedat a només mig punt del totpoderós equip rus. D'aquesta manera, la selecció ha tancat la seva participació als Mundials de Melbourne ratllant la perfecció: sis medalles de set possibles. Només la decepció en la modalitat de combinada ha tacat una actuació memorable: quatre plates i dos bronzes.

Aquesta matinada, la selecció espanyola de waterpolo ha certificat el seu pas als quarts de final en derrotar la poderosa Grècia –bronze en els darrers mundials– per un ajustat 7 a 8. L’equip de Rafa Aguilar ha patit de valent per superar els hel·lènics després de protagonitzar una gran primera part (6-3). En la represa, els grecs han remuntat espectacularment però la selecció espanyola ha pogut mantenir l’avantatge agònicament. Amb aquest resultat, el combinat completa la primera fase sense haver encaixat cap derrota.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut