Abraçada entre tots dos actors a la catifa vermella
Hollywood

L'emotiu retrobament entre Macaulay Culkin i la mare de "Sol a casa", Catherine O'Hara

L'actor, que va saltar a la fama el 1990 amb el seu paper de Kevin McCallister, va compartir moments d'emoció amb l'actriu Catherine O'Hara, en rebre l'estrella al passeig de la fama

RedaccióActualitzat

Macaulay Culkin, el protagonista de la pel·lícula "Sol a casa", ja té la seva estrella al Passeig de la Fama de Hollywood.

Culkin, que ara té 43 anys, va saltar a la fama el 1990 amb el seu paper de Kevin McCallister en una pel·lícula que va ser tot un èxit mundial i que va recaptar 285 milions de dòlars al cinema, però que, a més, s'ha convertit en un clàssic, especialment pels volts de Nadal.

Entre les persones que l'han acompanyat en la inauguració de la seva estrella hi havia l'actriu Catherine O'Hara, que donava vida a la seva mare a la pel·lícula i també a la seva seqüela. Una mare, per cert, que se'l deixava, primer a casa i després a Nova York.

Moments de complicitat entre els dos companys de repartiment (Reuters)

En l'acte, l'actriu ha ressaltat el talent actoral de Culkin i li ha atribuït l'èxit de la cinta dirigida per Chris Colombus: "'Sol a casa'' és i sempre serà una adorada sensació global... La raó per la qual famílies de tot el món no poden deixar passar un any sense veure-la i estimar-la és per Macaulay Culkin", ha dit O'Hara, que ha fet plorar el seu company d'elenc. "Macaulay, felicitats. Mereixes una estrella al Passeig de la Fama de Hollywood. Gràcies per incloure'm a mi, la teva mare falsa que et va deixar, no només una vegada, sinó dues, en aquest moment tan feliç".

 

Nen prodigi

Culkin va protagonitzar, encara com a nen, dues pel·lícules més després de les dues de "Sol a casa": "La meva noia" i "El bon fill". Després, però, es va allunyar de la indústria del cinema, amb una joventut marcada per les drogues i els conflictes amb la policia, després de la separació dels seus pares.

Un cop superats tots aquests problemes, els últims anys Macaulay Culkin ha reprès la seva carrera com a actor. Entre d'altres, el 2021 va participar en la desena temporada de la sèrie "American Horror Story". El mes passat també va debutar com a model de Gucci en una desfilada al mateix Hollywood que ara l'ha homenatjat.

Culkin amb O'Hara al Passeig de la Fama de Hollywood (Reuters)
ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut