L'exposició s'ha vist a Brussel·les i a Perpinyà
L'exposició s'ha vist a Brussel·les i a Perpinyà
Barcelona

L'Arts Santa Mònica acull per l'1-O l'exposició "55 urnes per la llibertat"

A més a més: un recull de cartes rebudes pels polítics que són a la presó. I, al Cercle Artístic Sant Lluc, les "155 fotos per la llibertat"

Actualitzat

El dia que es compleixi el primer aniversari del referèndum, el centre cultural Arts Santa Mònica, acollirà l'exposició "55 urnes per la llibertat". A partir de les urnes utilitzades l'1 d'octubre, 55 artistes han intentat reflectir artísticament el que es va viure aquell dia a Catalunya. La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha estat l'encarregada d'anunciar aquesta exposició temporal.

"S'ha de commemorar això? És clar que s'ha de commemorar. Perquè és un exercici de respecte pel que va passar, perquè va ser un dia molt dolorós, però és un dia del qual ens podem sentir molt orgullosos tots."

 

 

La mostra ja es va poder veure al juny a Brussel·les i ara esgota els últims dies d'estada a Perpinyà. A Barcelona, a més a més, es complementarà amb un recull de les cartes que han rebut els polítics que són a la presó. Paral·lelament, el Cercle Artístic Sant Lluc, de Barcelona, també rebrà la mostra "155 fotos per la llibertat", que es va exposar fins diumenge a Perpinyà. 

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OProcés català
Anar al contingut