Imatge d'un conductor que paga un peatge en una cabina.
Imatge d'un conductor que paga un peatge en una cabina.
Barcelona

L'AP-7 i la C-32 seran gratis l'11 de setembre quan no hi hagi alternativa gratuïta

El Servei Català del Trànsit i Abertis han acordat que entre la una del migdia i les set de la tarda siguin gratuïtes l'AP-7, especialment des de la Jonquera a Maçanet de la Selva, i l'Autopista del Maresme, ja que la Via Catalana ocuparà el litoral.

RedaccióActualitzat
Els conductors que circulin durant el migdia-tarda de l'11 de setembre no pagaran peatge a l'AP-7 i la C-32, quan no hi hagi una alternativa gratuïta. El Servei Català del Trànsit i Abertis han acordat que entre la una del migdia i les set de la tarda siguin gratuïtes l'AP-7, especialment des de la Jonquera a Maçanet de la Selva, i l'Autopista del Maresme, ja que la Via Catalana ocuparà el litoral.

Abertis, de fet, remarca que no és cap mesura excepcional, sinó que ja ho estableix el protocol que tenen amb les autoritats del trànsit, i que es fa per raons de seguretat, fluïdesa i de mobilitat dels conductors.

De totes maneres, són els Mossos d'Esquadra els que tenen l'última paraula per decidir que s'aixequin les barreres de l'autopista quan els conductors es vegin obligat a circular per una via de peatge.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut