L'ANC elabora una aplicació de la Via Catalana per a iPhone i Android

A través de l'aplicació, disponible per a iPhone i Android, els participants de la cadena humana que es farà l'Onze de Setembre podran tenir accés a informació de serveis del seu tram o quina és la millor manera d'arribar-hi.

RedaccióActualitzat
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha elaborat una aplicació de la Via Catalana per a iPhone i Android perquè els participants de la cadena humana a favor de la independència puguin consultar la informació de servei del seu tram.

L'aplicació permet als usuaris consultar un calendari amb els pròxims actes relacionats amb la Via Catalana, així com accedir a les instruccions de com arribar al tram corresponent amb un mapa geolocalitzat i amb la ruta més recomanada per arribar amb vehicle propi. També disposa d'un servei de missatgeria perquè els coordinadors dels diferents trams puguin enviar missatges informatius als participants.

Els usuaris que es baixin l'aplicació podran consultar les recomanacions per al bon funcionament de la Via Catalana i la guia per saber com actuar en cas d'alguna emergència.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut