La seu de l'Assemblea Nacional Catalanya

L'ANC denuncia que TVE li tradueix "accions valentes" per "acciones violentas"

L'entitat emprendrà accions legals per exigir una rectificació

RedaccióActualitzat

L'ANC emprendrà accions legals contra TVE, a qui exigeix que rectifiqui una informació d'aquest diumenge. L'entitat independentista denuncia que en diversos informatius de la nit, la cadena de 24 hores va traduir malament un comunicat seu.

En pantalla, s'hi podia llegir "acciones violentas" en comptes d'"accions valentes" que és el que l'entitat advocava. L'Assemblea ho ha denunciat en una piulada acompanyada d'un vídeo, en què el presentador de l'informatiu llegeix correctament el text.

La informació va acompanyada del títol: "L'Assemblea Nacional Catalana creu que s'ha 'd'assumir riscos" per investir Puigdemont".

En el comunicat d'aquest dissabte, l'Assemblea demanava la investidura "efectiva" de Carles Puigdemont i denunciava la "inacció" dels partits. Aquest és el fragment concret:  

"Denunciem la inacció, i preparem mobilitzacions per donar suport a accions valentes o per exigir-les.  Per això, en cas que no hi hagi acord per a la investidura, cridem a mobilitzar-nos immediatament per exigir la investidura del president que hem votat i a favor de la República."

L'entitat també feia una crida a la mobilització immediata en cas que no s'assoleixi un acord d'investidura.

ARXIVAT A:
Eleccions 21DInvestiduraProcés catalàIndependència
Anar al contingut