L'ANC decidirà entre els dies 1 i 14 de març si impulsa una llista cívica
L'ANC decidirà entre els dies 1 i 14 de març si impulsa una llista cívica (ACN/Arnau Martínez)

L'ANC aprova la pregunta per decidir sobre la llista cívica i consultarà els socis al març

L'ANC, en els pròxims dies, publicarà una pàgina web on es podran consultar tots els detalls del projecte

Redacció/Agències

L'Assemblea Nacional Catalana decidirà al març si impulsa una llista cívica de cara a les properes eleccions catalanes al Parlament, que encara no tenen data.

El ple del Secretariat Nacional de l'ANC ha aprovat aquest dissabte la data i la pregunta, i ha explicat que en els pròxims dies posarà a disposició dels socis, i també de la ciutadania, una pàgina web on es podran consultar tots els detalls del projecte.

Els socis podran votar telemàticament entre els dies 1 i 14 de març si consideren convenient presentar una candidatura "amb la finalitat de fer efectiva la independència".

La fórmula escollida per presentar-se seria l'agrupació d'electors que, segons el comunicat de l'ANC, "s'allunya del sistema de partits i sacsejaria l'escenari autonomista actual".

L'enunciat de la pregunta que es consultarà als afiliats és:

"Estàs d'acord que l'Assemblea impulsi la llista cívica per la Independència a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, per tal de fer efectiva la independència?".

L'ANC explica que durant el període de votació, que també inclou caps de setmana, es podran fer els tràmits presencialment a les seus territorials.

Per aquest motiu, l'Assemblea Nacional Catalana vol crear grups de suport en les regions en què s'estructura l'ANC perquè organitzin xerrades informatives i es preparin els punts d'assistència a la votació.

ARXIVAT A:
ANC
Anar al contingut