Trineus de gossos

L'alemany Tom Andres guanya la Pirena 2010, la segona del seu palmarès, amb un domini aclaparador

La Pirena 2010 ha tancat una nova edició aquest dissabte a la Molina amb la disputa de la seva última etapa davant l'expectació del nombrós públic, que no s'ha volgut perdre el final de festa d'una de les curses de trineus de gossos més prestigiosa del món. La victòria a la general, tan merescuda com esperada, ha estat per a Tom Anders. L'alemany ha sumat la seva segona Pirena -va imposar-se en l'edició del 2008- després de guanyar en 12 de les 14 etapes de la carrera. Tan aclaparador ha estat el seu domini que Iker Ozcoidi i Pavel Pfeifer, segon i tercer, respectivament, han finalitzat a 33 i 40 minuts del múixer alemany.

Actualitzat
Jesús Raigoso ha acabat quart, a més d'una hora d'Andres, mentre que el tortosí Kiko Vallespí ha finalitzat cinquè a una hora i mitja de l'alemany, convertint-se en el primer català de la general.

En la modalitat de "skijoring", el txec Jiri Suchy s'ha imposat amb 15 minuts d'avantatge per davant de la noruega Lena Boysen i 32 minuts sobre Zuzana Strosová. En nòrdics, els espanyols Lázaro Martínez i Jesús Martínez han acompanyat en el podi la vencedora, Tamara Schlemmer.

L'edició d'enguany s'ha tancat amb un blanç molt positiu, segons ha assegurat el director de la cursa, Pep Parés, que ha dit: "La sort i els patrocinadors ens han acompanyat, i hem de sentir-nos molt satisfets: hi ha hagut espectacle i aventura; hi ha hagut neu en quantitat i en qualitat en totes les etapes i hem tingut esportivitat i bon clima".




Anar al contingut