Lleida

L'aeroport de Lleida-Alguaire lloga les seves instal·lacions a empreses privades per rendibilitzar l'espai

L'aeroport de Lleida-Alguaire lloga les seves instal·lacions a empreses privades per rendibilitzar l'espai. Ara mateix només hi ha dos vols setmanals i es busca com aprofitar l'aeroport amb actes alternatius.

RedaccióActualitzat

L'aeroport de Lleida-Alguaire, on actualment només operen dos vols setmanals, lloga les seves instal·lacions per a actes aliens a l'activitat aeronàutica, com ara sopars i trobades, en un intent de treure rendiment econòmic d'unes instal·lacions infrautilitzades.

Tot plegat, a l'espera que a l'hivern augmenti l'activitat amb l'arribada de turistes que utilitzen l'aeroport com a porta d'entrada per anar a esquiar.

Divendres a la nit, sense anar més lluny, l'Associació d'Empreses de Fruita Catalanes (Afrucat) hi va celebrar la seva convenció anual.

L'aeroport d'Alguaire, però, no és l'únic que intenta treure rendiment de les seves instal·lacions. El de Castelló va acollir a principis d'any les proves aerodinàmiques d'una marca de cotxes. A diferència del d'Alguaire, que sí que està en funcionament encara que a baix rendiment, l'aeroport de Castelló encara no ha vist aterrar i enlairar-se cap avió, tot i que va ser inaugurat el març del 2011.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut