La cantant Lady Gaga, agraint el guardó al millor vídeo de l'any per "Bad romance". (Foto: Reuters)
La cantant Lady Gaga, agraint el guardó al millor vídeo de l'any per "Bad romance". (Foto: Reuters)
Los Angeles

Lady Gaga bat el rècord als premis MTV Video amb vuit guardons

La cantant nord-americana Lady Gaga ha arrasat als premis MTV Video, que s'han lliurat a Los Angeles. La polèmica artista ha batut un nou rècord de guardons als premis que atorga aquesta popular cadena musical. Lady Gaga sortia com a favorita, amb tretze nominacions, i finalment n'ha aconseguit vuit, entre les quals les de millor artista femenina, millor vídeo pop o millor vídeo de l'any, per les cançons "Bad romance" i "Telephone". Els altres premis els ha aconseguit en categories tècniques. Mai abans cap cantant havia acumulat tants guardons des que es van crear els premis, el 1984.

Actualitzat
Lady Gaga s'ha presentat al Nokia Theatre de Los Angeles amb un vestit espectacular d'estil victorià i s'ha fet acompanyar de quatre militars americans homosexuals. Però Gaga ha fet ús d'un ampli repertori de vestits i també ha fet gala del seu caràcter histriònic a l'hora de recollir el premi al millor vídeo pop, que ha agafat amb un gran crit.

El raper Eminem ha guanyat dos premis. En canvi, la cantant Taylor Swift ha estat la decepció de la nit, perquè ha marxat de la cerimònia amb les mans buides.
Anar al contingut