La web d'inscripcions a casals i colònies d'estiu de Barcelona es col·lapsa just en obrir

ACN Barcelona - La pàgina web per a les inscripcions a casals i colònies d'estiu de la ciutat de Barcelona s'ha col·lapsat aquest dimarts al matí, just quan s'ha obert el termini per a apuntar-hi els infants. Coincidint amb el gran volum de demanda que tenen aquests casals i colònies, molts pares no han pogut accedir a la web i fer el tràmit. La web s'ha obert a les 9 del matí i a quarts de dotze del migdia encara no funcionava correctament. El programa d'estiu municipal ofereix més d'un miler d'activitats educatives i del lleure per a infants i adolescents fins als 17 anys. Aquest estiu hi haurà més de 360.000 places per triar, en diferents entorns i amb beques per als infants vulnerables.

La data d'inici de les activitats generals serà el 22 de juny i s'allargarà fins al 6 de setembre, just per adaptar-se a l'inici del curs escolar. L'oferta d'activitats inclou bressol d'estiu, campaments, colònies, estades culturals fora de Catalunya, rutes, casals esportius, el Campus Olímpia d'esports, taller d'arts escèniques, cursos d'anglès i activitats en família, entre d'altres.

Enguany, el consistori inverteix 5,1 milions d'euros en beques perquè tots els infants puguin gaudir del programa. L'ajuda s'ha de sol·licitar en línia després d'haver inscrit l'infant a l'activitat i l'import cobert dependrà de la renda familiar.

Anar al contingut