Les càmeres de televisió graven el lloc de l'apunyalament a l'estació de tren de Lora del Río. (Foto: EFE)
Les càmeres de televisió graven el lloc de l'apunyalament a l'estació de tren de Lora del Río. (Foto: EFE)
Sevilla

La violència de gènere deixa tres dones mortes, una de les quals a Amposta

Cap de setmana negre amb tres nous casos de violència de gènere, un d'aquests a Catalunya. El primer cas ha estat a la localitat sevillana de Lora del Río, on un home va matar la seva exparella a punyalades. Diversos testimonis van alertar la Guàrdia Civil de l'agressió i els serveis d'emergències no van poder salvar-la quan van arribar al lloc del crim perquè la víctima ja havia perdut molta sang. El presumpte autor dels fets, de 44 anys, s'ha lliurat a la Guàrdia Civil després d'haver reconegut l'agressió. La dona, de 40 anys i amb dos fills, ja havia presentat una denúncia al juliol per maltractaments, però no havia acceptat cap mesura de protecció. El detingut és a les dependències policials sevillanes mentre espera passar a disposició judicial, acusat d'un delicte d'homicidi.

Actualitzat
A Amposta, s'ha localitzat el cos d'una dona que havia desaparegut dijous passat a casa seva, al municipi de Vinaròs, en estranyes circumstàncies. La policia ha detingut la seva parella com a presumpte autor de l'assassinat.

La darrera víctima mortal ha estat a Tenerife. La dona tenia 38 anys i ha mort a casa a mans, suposadament, del seu marit. Segons les investigacions, l'home la va agredir amb arma blanca i després es va autolesionar. Ara està en estat greu a l'hospital i sota custòdia de la Guàrdia Civil, acusat d'homicidi.

Anar al contingut