La versió beta del Windows 7 es filtra a internet

Els usuaris de la xarxa han tornat a avançar-se un cop més a les grans companyies. La nova versió beta del Windows 7, que ha generat gran expectació i que encara no ha arribat oficialment, ja s'ha filtrat a internet a través de les xarxes d'intercanvi. De fet, el nou Windows s'ha pogut aconseguir a la xarxa d'intercanvi d'arxius p2p BitTorrent, segons ha avançat la pàgina web d'informació soitu.es.

Actualitzat
Microsoft intentarà que el Windows 7 serveixi per superar el fracàs del Windows Vista. Però abans que la companyia presenti oficialment la nova versió d'aquest sistema operatiu, els usuaris de la xarxa ja han aconseguit filtrar la versió beta del Windows 7, segons ha descobert soitu.es.

Encara que l'arribada oficial del Windows 7 no s'espera fins a finals del 2009, a la xarxa BitTorrent ja circula aquesta nova versió. Segons les primeres anàlisis, publicades en mitjans com zdnet.com i a winsupersite.com, la nova versió del Windows 7 vol esmenar les males vibracions que ha deixat el Vista. Entre altres qüestions, destaquen la seva treballada aparença minimalista, una major velocitat respecte al Vista i que és possible carregar-lo en equips ultraportàtils. A més, altres usuaris assenyalen que aquesta versió té un aspecte que recorda poderosament el d'algunes distribucions de Linux.
Anar al contingut