El ministre d'Educació, José Ignacio Wert, en una foto d'arxiu.
El ministre d'Educació, José Ignacio Wert, en una foto d'arxiu.
Saragossa

La Universitat de Saragossa suspèn per risc d'incidents l'acte d'obertura de curs, on havia d'assistir Wert

La Universitat de Saragossa afirma que tenia la certesa que a l'acte hi hauria hagut alteracions que podrien haver derivat en incidents més greus i per aquest motiu l'ha anul·lat. Entre altres col·lectius, els treballadors de la universitat havien convocat la comunitat universitària i la ciutadania en general a un acte de protesta.

RedaccióActualitzat
La Universitat de Saragossa ha suspès per risc d'incidents l'acte d'obertura de curs, on havia d'assistir el ministre d'Educació, José Ignacio Wert. La institució acadèmica afirma que tenia la certesa que a l'acte, que s'havia de celebrar el 23 de setembre, hi hauria hagut alteracions que podrien haver derivat en incidents més greus i per aquest motiu l'ha anul·lat.

Entre altres col·lectius, els treballadors de la universitat havien convocat la comunitat universitària i la ciutadania en general a un acte de protesta. Els convocants afirmen que "no estan per celebracions" en un moment en què les polítiques del ministre Wert suposen un greu deteriorament de l'educació pública i de la investigació científica, a més de fomentar la desigualtat i el retrocés social.
Anar al contingut