Una classe a la Universitat Autònoma de Barcelona
Hi haurà 500 vacants que es quedaran sense cobrir.

La UAB es troba entre les deu universitats que reben més estudiants d'Erasmus

La Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València estan entre les deu universitats europees que van rebre més estudiants d'Erasmus el curs 2010-2011. Respecte a aquest programa, Espanya encapçala dos rècords: per una banda és el principal país que escullen els estudiants europeus a l'hora de fer la beca, però els espanyols són els que menys diners reben en tota la Unió Europea.

RedaccióActualitzat
Set de les deu universitats amb més erasmus el curs passat eren espanyoles. La Universitat de Granada continua sent la més sol·licitada, amb 2.019 estudiants d'intercanvi, seguida de la Universitat de València, que en va acollir 1.693, i la Complutense de Madrid, amb 1.679 estudiants d'intercanvi.

En quarta posició hi ha la Universitat de Bolonya, que va rebre 1.650 erasmus, i la segueix la Universitat de Sevilla, que en va rebre 1.568. En el número 6 hi ha la Universitat de València, amb 1.500 alumnes del programa d'intercanvi europeu, i en setè lloc la de Salamanca, amb 1.166.

Després de la danesa Koebenhavns i la Sapienza de Roma, la desena universitat que va rebre més estudiants europeus va ser la Universitat Autònoma de Barcelona, amb 1.088. Entre les catalanes, en tretzè lloc se situa la Universitat de Barcelona, que va acollir 1.044 estudiants. La Politècnica està en 23a posició, amb 753 erasmus.

En total, les universitats espanyoles van rebre 37.432 estudiants europeus, convertint Espanya en la destinació preferida per als universitaris, seguida per França amb força diferència, que en va rebre 27.721. Respecte del curs anterior, les universitats espanyoles han rebut un 16,1% més d'alumnes europeus.

Anar al contingut