Barcelona

La sala Sidecar celebra 30 anys amb un concert sorpresa de Mishima

La sala, un dels espais de referència per escoltar rock en directe a Barcelona, ha celebrat les tres dècades d'existència amb un concert sorpresa de Mishima.

RedaccióActualitzat
La sala Sidecar, un dels espais de referència per escoltar rock en directe a Barcelona, està d'enhorabona. Tot i les dificultats que travessa el sector, acaba de celebrar els 30 anys d'existència. Ho ha fet amb un concert sorpresa de Mishima. Els seus integrants hi havien actuat abans formant part d'altres grups, però mai com a Mishima. "L'únic dia que teníem un acord per tocar, ja no recordo per què, però van anul·lar el concert. Era el 16 de juny del 2004", ha explicat el líder del grup, David Carabén. Vuit anys després d'aquella cita fallida, els Mishima van pujar a l'escenari i van celebrar l'aniversari amb els convidats.

Entre els assistents hi havia un grup de nois i noies a punt de fer els trenta, que van venir convidats per un dels quatre socis que va fundar Sidecar, Roberto Tierz, i que encara continua al capdavant. "És una qüestió de militància. A mi m'agrada la música des que vaig néixer i d'una manera o altra sempre hi he estat relacionat".

El cert és que el local, situat a la plaça Reial de Barcelona, no ha parat de programar mai durant aquestes tres dècades, cada setmana, diversos concerts de rock. Un dels que més hi ha actuat és l'artista Sergio Makaroff, que tampoc no es va perdre la trobada.

Que la sala Sidecar arribi als 30 anys de vida és un miracle que només s'explica per l'amor a la música dels seus responsables. Les condicions per a la cultura i per a la música en directe no són ara precisament bones, però tots els assistents a la festa s'han conjurat perquè el Sidecar tingui a partir d'ara, encara, una llarga vida.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut