Pla mitjà d'Adriana Delgado, la futura alcalde de Sant Vicenç de Castellet (Vertical).
Pla mitjà d'Adriana Delgado, la futura alcalde de Sant Vicenç de Castellet (Vertical).

La republicana Adriana Delgado serà la nova alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet amb un govern en coalició amb comuns i PSC

Actualitzat

ACN Sant Vicenç de Castellet.-ERC, PSC i En Comú han signat aquest dijous un acord de govern a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. Adriana Delgado, cap de llista d'Esquerra, que va ser la llista més votada, serà escollida alcaldessa en el ple de constitució d'aquest dissabte. En les eleccions del passat 26-M els republicans van aconseguir 5 regidors dels 13 possibles, els socialistes 2 i els comuns 1. L'acord de govern respon a l'objectiu de crear un govern "plural, amb voluntat de canvi, estable i en clau progressista". Segons han explicat en un comunicat, el pacte també recull que cadascuna de les formacions mantindrà "la llibertat de vot en els seus espais polítics propis".

La signatura de l'acord ha anat a càrrec d'Adriana Delgado -cap de llista d'ERC-, Albert Mulero - president d'ERC Bages-, Míram Rubio -cap de llista del PSC-, Cristòfol Gimeno -primer secretari de la Federació Bages, Berguedà i Solsonès-, Joan Baptista Costa -alcaldable d'En Comú-, i Laura Massana -coordinadora d'En Comú Bages, Berguedà i Solsonès.

Anar al contingut