Boí Taüll

La poca neu fa que només quatre estacions d'esquí catalanes obrin pel pont

De moment, només quatre estacions d'esquí catalanes tenen previst obrir la temporada de cara al pont de la Puríssima. Espot obrirà el dia 5, Boí Taüll i Tavascan ho faran el dia 6 i Port del Compte obrirà durant el pont però encara no ha precisat el dia. El poc fred i les poques nevades d'aquest any han fet endarrerir l'obertura de moltes estacions. A Andorra, per exemple, tot i que encara no hi ha dades definitives, les estacions no tenen previst obrir ja que això suposaria una important pèrdua econòmica.

Actualitzat

Per compensar aquesta previsible falta de neu, l'estació de Boí Taüll ha ideat un forfet que costarà sobre el seu preu total el mateix percentatge que el d'obertura de pistes. La iniciativa, denominada "forfet a mida", es posarà en pràctica amb la inauguració de la temporada.

Els responsables de l'estació pretenen resoldre d'aquesta manera els dubtes dels esquiadors que no saben si aniran a esquiar durant el pont davant la falta de neu al Pirineu i incentivar així les vendes, que reconeixen que estan estancades.

Anar al contingut