La pel·lícula "Vengadores: endgame" bat tots els rècords de recaudació a Espanya (Reuters)
La pel·lícula "Vengadores: endgame" va batre tots els rècords de recaptació a Espanya (Reuters)

La pel·lícula "Vengadores: Endgame" bat tots els rècords de recaptació a Espanya

La quarta entrega d'aquesta saga de Marvel també és un èxit a nivell mundial: ha ingressat 1.209 milions de dòlars

"Vengadores: Endgame", la quarta i última entrega d'aquesta saga cinematogràfica de Marvel, ha batut el rècord de recaptació a Espanya amb 10,2 milions d'euros el primer cap de setmana de projecció.

La pel·lícula, que ja han vist gairebé dos milions de persones, es va estrenar un dia abans de l'habitual, el dijous 25, i ja acumula una recaptació de 12,4 milions d'euros en només quatre dies, segons apunta Disney.
 


Així mateix, el dissabte 27, el film va ingressar quatre milions d'euros a les taquilles, xifra que també suposa un màxim històric estatal de recaptació en un sol dia.

"Vengadores: Endgame" està dirigida pels germans Russo i protagonitzada per Chris Evans, Robert Downey Jr, Brie Larson, Scarlett Johansson i Mark Rufalo. La pel·lícula s'està projectant en 1.412 pantalles de 416 cinemes arreu d'Espanya.
 

 

Èxit també arreu del món

Lluny d'aquí, l'èxit del llargmetratge també ha estat aclaparador. Als Estats Units també ha batut totes les marques històriques amb una recaptació global superior als 1.209 milions de dòlars (aproximadament 1.084 milions d'euros).

També es tracta del film que més ràpid ha passat la barrera dels 1.000 milions de dòlars de la història.
 

Fans de "Vengadores" fan cua per veure l'estrena a Hollywood, Los Angeles (Reuters)


Un altre país que on s'ha aconseguit una recaptació destacada és la Xina, on ha obtingut 330 milions de dòlars; el Regne Unit, amb 54; Corea del Sud, amb 47, o Mèxic, amb 33.

La pel·lícula no està recomanada per a menors de set anys i pertany al gènere d'acció i ciència ficció.

Les 22 pel·lícules que Marvel ha llançat han recaptat 20.000 milions de dòlars a nivell mundial, vora els 17.900 milions d'euros en onze anys.
 

ARXIVAT A:
CulturaCinema
Anar al contingut