Ripoll

La paraula de Guardiola es converteix en un nou mètode per estimular els alumnes a l'Escola Vedruna Ripoll

Que Pep Guardiola és una referència per als entrenadors, especialment els de nova fornada, és un fet constatat. Que les seves reflexions i opinions també són seguides amb interès, també és sabut sobradament. El que no sabíem, fins ara, és que l'actual entrenador del Barça és una eina a les escoles. Es tracta d'un col·legi de Ripoll on la paraula i els fets del Pep se segueixen amb passió per dotar d'una millor educació els nens.

Actualitzat
Són nens i nenes que tenen 8 i 9 anys i són alumnes de tercer i quart de Primària de l'Escola Vedruna Ripoll. Des de fa dies han estat treballant en el karaoke una cançó que han fet especialment per al programa "Zona zàping" de TV3. Amb la Joana, el Josep i el Pere, els seus mestres, els nens han treballat el català, les rimes, el ball i la música, i ho han fet amb esforç i amb constància, per arribar a fer aquesta cançó. I, el que per a tots ells és més important, ho han fet aplicant els mateixos valors que fa servir en el futbol Pep Guardiola, a qui tots veuen com un mestre més.

Quan se'ls pregunta: "Quina és la frase que més t'agrada de les que diu Guardiola?", no hi ha dubtes, gairebé tots coincideixen: "Perdonaré que us equivoqueu, però no perdonaré que no us esforceu." I ha estat així, amb esforç i treball, que aquests alumnes de Ripoll ja han aconseguit el seu primer "títol": la seva cançó ja porta prop de 25.000 visites al web de l'esport3.cat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut