Barcelona

La meitat de diputats del PP voten per error al Parlament a favor de la consulta

En total, 9 diputats populars hi han votat a favor i 8, en contra. Ni la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ni els dos portaveus del grup, Enric Millo i Santi Rodríguez, han comès l'error. Els diputats del PSC, inclosos els tres dissidents, s'han abstingut. El suport a la consulta ha assolit 91 vots, més de dos terços de la cambra.

RedaccióActualitzat

Nou diputats del PP català han votat, per error, a favor de la consulta d'autodeterminació. Ha estat en un debat al Parlament sobre els comptes de la Generalitat del 2011. El portaveu parlamentari dels populars, Enric Millo, s'ha equivocat a l'hora d'aixecar el dit que indica el signe del vot per als 17 diputats del PPC que eren a l'hemicicle. 

Alguns de seguida se n'han adonat, com la mateixa presidenta Alícia Sanchez-Camacho, que ha estat a temps d'evitar l'equivocació. Però la meitat del grup hi ha votat afirmativament, al costat de CiU, Esquerra, Iniciativa i la CUP. Els diputats del PSC, inclosos els tres dissidents, s'han abstingut. Així, el suport a la consulta ha assolit 91 vots, més de dos terços de la cambra.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut