Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Barcelona

La meitat de diputats del PP voten per error al Parlament a favor de la consulta

En total, 9 diputats populars hi han votat a favor i 8, en contra. Ni la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ni els dos portaveus del grup, Enric Millo i Santi Rodríguez, han comès l'error. Els diputats del PSC, inclosos els tres dissidents, s'han abstingut. El suport a la consulta ha assolit 91 vots, més de dos terços de la cambra.

Redacció Actualitzat

Nou diputats del PP català han votat, per error, a favor de la consulta d'autodeterminació. Ha estat en un debat al Parlament sobre els comptes de la Generalitat del 2011. El portaveu parlamentari dels populars, Enric Millo, s'ha equivocat a l'hora d'aixecar el dit que indica el signe del vot per als 17 diputats del PPC que eren a l'hemicicle. 

Alguns de seguida se n'han adonat, com la mateixa presidenta Alícia Sanchez-Camacho, que ha estat a temps d'evitar l'equivocació. Però la meitat del grup hi ha votat afirmativament, al costat de CiU, Esquerra, Iniciativa i la CUP. Els diputats del PSC, inclosos els tres dissidents, s'han abstingut. Així, el suport a la consulta ha assolit 91 vots, més de dos terços de la cambra.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut