Rubiales, en una imatge del setembre, sortint dels jutjats amb l'advocada Olga Tubau
Rubiales, en una imatge del setembre, sortint dels jutjats amb l'advocada Olga Tubau (Reuters/Isabel Infantes)

La Guàrdia Civil escorcolla el domicili de Luis Rubiales a la República Dominicana

L'escorcoll està relacionat amb el presumpte cas per corrupció vinculat a contractes futbolístics amb la Supercopa a l'Aràbia Saudita de quan Rubiales era president de la Federació Espanyola de Futbol

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha escorcollat el domicili de Luis Rubiales a la República Dominicana, segons ha avançat la Cadena SER i ha confirmat TV3.

La Unitat Central Operativa (UCO) ha dut a terme una diligència d'investigació relacionada amb el presumpte cas per corrupció vinculat a contractes futbolístics amb la Supercopa a l'Aràbia Saudita de quan Rubiales era president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), un acord en el qual va fer de mitjancer l'exfutbolista del Barça Gerard Piqué.

El cas es va saber fa dues setmanes, quan la Guàrdia Civil va entrar a la seu de la Federació. S'hi investiga també un delicte de blanqueig de capitals.

Fa uns dos mesos que Rubiales és a la República Dominicana. Els agents de la Guàrdia Civil, juntament amb forces i cossos de seguretat del país caribeny, van entrar aquest dilluns a la residència temporal de Rubiales i hi haurien confiscat un telèfon mòbil i una tauleta.

Fa uns dies ja es va escorcollar la casa que té a Granada i la seu de l'RFEF, a la recerca de possibles contractes irregulars dels últims cinc anys.

Rubiales, que va estar al capdavant de la Federació entre el 2018 i el 2023, fins a l'escàndol pel petó forçat a Jennifer Hermoso, va afirmar que tornaria a Espanya dissabte que ve, 6 d'abril.

 

ARXIVAT A:
PolicialLuis Rubiales
Anar al contingut