Barcelona

La Generalitat decreta uns serveis mínims de metro del 50% en les hores punta durant el MWC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya reforçarà el servei de combois durant el congrés davant l'increment de passatgers entre el 22 i el 25 de febrer

Actualitzat

La Generalitat ha anunciat que el servei del metro de Barcelona haurà de complir uns serveis mínims del 50 % en les hores punta durant la vaga convocada pels dies 22 i 24 de febrer, coincidint amb el MWC.

En un comunicat, el departament de Treball ha precisat que el metro haurà de complir uns serveis mínims del 50% entre dos quarts de set del matí i dos quarts de deu, i també entre les quatre i les vuit de la tarda. La resta de de franges horàries, el metro funcionarà a un 30% del que és habitual. 

Aquest dijous, els treballadors de TMB han aprovat la convocatòria de vaga per dilluns i dimecres de la setmana vinent. En les assemblees, tant la del matí com la de la tarda, el rebuig ha estat rotund. Cap treballador ha votat a favor de l'oferta de TMB i, per tant, l'aturada convocada per a la setmana que ve es manté. Els treballadors han rebutjat per unanimitat l'última oferta de la companyia, que passa per un increment del sou de l'1% i reduir la temporalitat.

En paral·lel, FGC ha anunciat que reforçarà el servei durant el MWC per tal de facilitar la mobilitat dels congressistes i dels clients habituals. El servei, que incrementarà la circulació de trens a la línia L8 - Molí Nou en 30 circulacions diàries i doblarà la capacitat de la resta de combois, es basa -segons l'empresa- en una previsió feta en base a l'any anterior en que es va incrementar un 182% l'afluència de passatgers entre les estacions de Pl. Espanya i Europa Fira els dies del congrès.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut