Una imatge dels llums nadalencs de la fira del Barcarès (3Cat)

La fira del Barcarès, entre la màgia de Nadal i la desil·lusió de les cues

Durant aquest pont, es calcula que més de 140.000 persones passaran per aquest parc temàtic a la Catalunya del Nord

RedaccióActualitzat

El poble oficial del Pare Noel, Rovaniemi, cau a uns dos dies de cotxe des de Catalunya, conduint sense parar, però els que tenen ganes de viure una experiència immersiva de Nadal tenen el Barcarès a un parell d'hores de distància.

El problema és que l'experiència també inclou embussos per entrar i per sortir, que poden durar més d'una hora, almenys per als molts catalans que han decidit aprofitar aquests dies del pont per acostar-se en aquest poble de la Catalunya del Nord.

Va obrir el 18 de novembre i fins al 7 de gener es calcula que se superaran les 144.000 entrades venudes l'any passat només durant aquest pont. S'esperen més d'un milió i mig de visitants fins al dia 7.

A més de les típiques casetes de fusta amb tota mena de guarniments nadalencs, el parc temàtic inclou pistes de patinatge i figures de gel, espectacles, nòries gegants i atraccions diverses repartides en un recinte de 40.000 metres quadrats, que ha anat creixent amb els anys, sobretot en popularitat. L'entrada val cinc euros i en aquesta última edició hi han afegit una entrada sense cues per tres euros més.

Alguns troben que, tot plegat, val la pena i d'altres no en surten tan contents, com es pot veure en aquest vídeo:
 

 

 

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
NadalCatalunya Nord
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut