Barcelona

La CUP farà costat a Puigdemont en la qüestió de confiança si es manté el full de ruta

Ho ha dit a "Els matins" de TV3 la diputada cupaire Anna Gabriel, que ha qualificat de "positiva" la trobada de divendres amb el president de la Generalitat

RedaccióActualitzat

La CUP donarà suport a Carles Puigdemont en la qüestió de confiança del 28 de setembre si Junts pel Sí manté el full de ruta de la legislatura. Ho ha dit Anna Gabriel a "Els matins", de TV3. Després de la reunió que va mantenir amb Carles Puigdemont divendres, la diputada cupaire ha deixat clara la posició de la seva formació:

"Tal com es planteja la moció de confiança, centrada en els objectius que acompanyaven aquesta voluntat de culminar amb el dret a l'autodeterminació, nosaltres, evidentment, amb això hi som. I per tant, les deu diputades de la CUP donaran la confiança perquè culmini la legislatura amb els objectius que es van plantejar."

En la primera valoració després de l'entrevista amb Puigdemont, Gabriel ha destacat el bon to de la reunió:

"Va anar bé perquè vam tenir l'oportunitat de parlar sense cap tipus de pressió ni de contaminació de l'entorn. Vam compartir com concebíem que havia d'acabar aquesta legislatura. Vam parlar de política en el millor sentit, vam analitzar també el panorama estatal. Va ser positiva."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut