No és la primera vegada que Ylva Johanson aprofita el discurs de l'estat de la Unió per fer mitja

La comissària europea que fa mitja durant el discurs de Von der Leyen a l'Eurocambra

La comissària d'Interior Ylva Johanson ja ho va fer durant el discurs de l'estat de la Unió Europea de l'any 2021

La comissària d'Interior de la Unió Europea ha protagonitzat aquest dimecres una imatge sorprenent en mig del discurs de l'estat de la Unió d'Ursula von der Leyen.

La sueca Ylva Johanson, responsable de la carpeta migratòria europea, estava fent mitja mentre la seva cap explicava els objectius de la política que han tirat endavant.


No és la primera vegada que es viu una situació similar. De fet, tant ella com la vicepresidenta de la Comissió Margrethe Vestager van aprofitar el mateix discurs de Von der Leyen de l'any 2021 per teixir.


Aleshores ho van justificar dient que fer mitja les relaxa i les ajuda a fer la feina. Johanson, que és membre de l'ala esquerra dels socialdemòcrates europeus, també va publicar el 2020 la imatge d'uns mitjons que va regalar als seus companys de gabinet.


Les imatges del ple d'aquest dimecres han corregut com la pólvora per les xarxes, on han rebut crítiques per no estar al cas de la sessió, però també elogis dels qui consideren que seguir un discurs i fer mitja són dues tasques del tot compatibles.

Johanson, de 59 anys, va iniciar la carrera en la política europea l'any 2019. Ja era, però, una veterana de la política a Suècia, on l'any 1994 es va estrenar com a ministra d'Educació. També ha ocupat les carteres de Benestar i de Treball.

ARXIVAT A:
Viral Parlament Europeu
Anar al contingut