Barcelona

La blogosfera recorda Salvador Espriu, 25 anys després de la seva mort

Coincidint amb el 25è aniversari de la mort de Salvador Espriu, desenes d'internautes catalans han recordat la figura del poeta. Cadascú ha fet un homenatge particular a l'autor d'"Antígona", seguint la crida de la professora Roser Caño, que es declara sorpresa i emocionada per l'acollida que ha tingut la proposta.

Actualitzat
La professora recull al blog Antaviana els més de cent blogs que han dedicat un apunt a Salvador Espriu, tal com va plantejar fa un mes.

Hi ha relats que expliquen la introducció al món d'Espriu, com el d'Ariadna al laberint grotesc; citacions de versos per recordar, com a Arenyautes.cat; també n'hi ha que lamenten l'orfandat d'intel·lectuals compromesos amb el país en l'escenari actual, com Ja no ens alimenten molles, i alguns que s'endinsen al cementiri de Sinera, com el Viatger que s'extravia.

També han recordat la figura de l'autor de "Primera història d'Esther" Raimon, Joan Pere Viladecans i Sebastià Bonet, nebot de l'escriptor, al programa "Els matins", de TV3. Raimon, un dels cantautors que més ha musicat Espriu, també n'ha parlat en una entrevista al programa "El secret", de Catalunya Ràdio.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut