Treballs a la B-40, a l'alçada de Viladecavalls (ACN/Albert Segura)
Treballs a la B-40, a l'alçada de Viladecavalls (ACN/Albert Segura)

La B-40 entre Viladecavalls i Olesa de Montserrat s'inaugurarà divendres que ve

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, ha anunciat que el tram del Quart Cinturó entrarà en funcionament el dia 16

Després de molts anys d'espera, divendres vinent, 16 de febrer, s'obrirà finalment el tram de la B-40 entre Viladecavalls i Olesa de Montserrat.

Ho ha anunciat el ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, a través d'un missatge a les xarxes en què ha destacat que "els principals motors industrials de Catalunya" quedaran units amb un tram que ha qualificat de "clau per a la mobilitat del Baix Llobregat i el Vallès Occidental":
 

 

La infraestructura, molt reivindicada a la zona afectada, ha acumulat molts retards en les obres i possibles dates d'inauguració. Amb la inauguració, acaben gairebé quinze anys d'execució.

La B-40 o Quart Cinturó és una infraestructura en marxa des del 2009 que ha acumulat diversos ajornaments. Amb l'estrena d'aquest tram, es culmina la unió entre Abrera i Terrassa. El tram en qüestió és un ramal d'uns sis quilòmetres, dels quals 1,3 són dins d'un túnel.

Tant les intervencions entre Olesa de Montserrat i Abrera com les que hi ha entre Viladecavalls i Terrassa ja s'han acabat. En total, són 13,2 quilòmetres d'autovia.

Un cop hagi entrat en funcionament el tram entre Viladecavalls i Olesa de Montserrat, encara quedarà pendent la continuïtat de la ronda Nord cap a Terrassa i Sabadell.

 

 

 

ARXIVAT A:
Infraestructures
Anar al contingut