Els membres de Kiss, Tommy Thayer, Paul Stanley, Gene Simmons i Eric Singer, a l'Empire State de Nova York (EFE/Stephani Spindel)

Kiss s'acomiada dels escenaris i sorprèn amb l'inici d'una nova era amb avatars

La versió virtual de la banda es va anunciar en el concert de comiat, a Nova York

RedaccióActualitzat

Després d'una carrera de mig segle, Kiss va tancar dissabte la gira de comiat, "The end of the road", amb un concert al Madison Square Garden de Nova York. Els fans es resistien a acceptar-ho i va arribar l'anunci: la banda reneix en forma d'avatars, en una mena d'immortalitat digital. "Comença una nova era", en paraules del grup.

Al final de "Rock and roll all nite", els fundadors Paul Stanley i Gene Simmons, així com el guitarrista Tommy Thayer i el bateria Eric Singer, van sortir de l'escenari, que es va omplir de fum, i van aparèixer els membres del Kiss virtual, que interpretaven "God gave rock'n'roll to you part II".


Paul Stanley havia anunciat al públic que seguirien presents en els seus somnis. S'havia especulat que potser es crearia una mena de franquícia amb membres més joves, però la sorpresa va arribar en forma d'avatars.

El grup de hard rock es va fundar el 1973 a Nova York i la ciutat també es va abocar en l'últim concert, que va anar precedit de diversos actes.

El logo de Kiss va aparèixer a les targetes del metro i la façana de l'Empire State Building es va il·luminar amb imatges de la banda.

 

Dels creadors d'"Abba voyage"

Els avatars de Kiss van ser creats per l'empresa d'efectes especials de George Lucas, Industrial Light & Magic, en col·laboració amb la companyia sueca Pophouse Entertainment, responsable de l'espectacle "Abba voyage" a Londres, amb avatars del grup suec.

"Kiss podria tenir la mateixa nit un concert a tres ciutats de tres continents diferents", assegura Urban Sundin, director general de Pophouse Entertainment.

"El que hem aconseguit fins ara ha estat increïble, però no és suficient", ha dit Paul Stanley: "La banda mereix viure perquè és més gran que nosaltres. És emocionant per nosaltres fer el pas següent i veure Kiss immortalitzat".

Simmons ha destacat que ara poden ser "eternament joves i eternament icònics" i que "la tecnologia farà que Paul salti més alt del que mai ha saltat".

 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut