Jamaal Khashoggi, en una conferència (Reuters)
Jamaal Khashoggi, en una conferència (Reuters)

Khashoggi hauria estat incinerat en un forn, segons un informe de la policia turca

Les càmeres de seguretat del consolat de l'Aràbia Saudita van captar dos homes emportant-se bosses

RedaccióActualitzat

El periodista Jamal Khashoggi hauria estat cremat en un forn subterrani al jardí de la legació. Ho indica un informe policial citat aquest dijous per l'agència turca Anadolu: s'ha descobert un forn subterrani, que pot arribar als 1.000 graus de temperatura, prou per eliminar qualsevol rastre d'ADN.

Les càmeres de seguretat del consolat van captar dos homes emportant-se unes bosses que podrien contenir les cendres de Khashoggi. Es creu que ells serien els autors de la incineració.

L'informe també desvela que, després de l'assassinat, l'equip executor va encarregar a un famós restaurant 32 porcions de carn crua, una comanda típica si es prepara un àpat en aquests forns tradicionals, anomenats "tandir".

Així mateix, l'estudi explica que el consolat es va netejar amb productes químics per esborrar totes les proves que poguessin implicar el comandament saudita.

 

 

Les investigacions indiquen que Khashoggi va ser esquarterat aparentment per un comandament d'agents saudites, però fins al moment no han aparegut les restes del periodista dissident.

Khashoggi va desaparèixer el 2 d'octubre al consolat de l'Aràbia Saudita a Istanbul, i encara no se n'ha trobat el cos.

 

 

 

Informe de l'agència tu... by on Scribd

ARXIVAT A:
Jamal Khashoggi
Anar al contingut