Barcelona

JxSí i la CUP adverteixen que la judicialització de la política no aturarà el procés

Una nombrosa representació de diputats de les dues formacions han escenificat junts al Parlament que tiraran endavant el mandat de les urnes, passi el que passi

RedaccióActualitzat

El procés sobiranista continuarà endavant, passi el que passi. Així ho han expressat aquest matí plegats Junts pel Sí i la CUP. Les dues formacions avisen que la judicialització de la política no aturarà el seu compromís amb el mandat democràtic que els han donat les urnes.

Una representació nombrosa de diputats dels grups parlamentaris de JxSí i la CUP han comparegut junts davant del Parlament perquè es visualitzi que, davant la pressió de l'estat espanyol contra les institucions catalanes, no es desviaran del full de ruta.

Marta Rovira, per part de Junts pel Sí, ha fet aquest advertiment:

"Tot allò que ells volen convertir en un expedient judicial, nosaltres ho tornarem a convertir en una qüestió política."

Mireia Boya, de la CUP, ha dit que es treguin del cap a Madrid que les actuacions judicials puguin frenar les aspiracions catalanes:

"Si es pensen que l'anhel d'aquest poble morirà d'esgotament, d'inanició, van molt equivocats. A cada denúncia estem més units, a cada imputació som més forts."

Junts pel Sí i la CUP asseguren haver rebut mostres de suport de diputats d'altres grups parlamentaris, tot i que avui no se n'ha sumat cap a la compareixença.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut