La directora del festival, Montse Faura; el president de 'Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí', Albert Bou i el president de l'…
La directora del festival, Montse Faura; el president de 'Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí', Albert Bou i el president de l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit, Genís Dalmau, a la presentació del festival, el 17 de maig del 2018.

Julian Lage, O Sister, Bruce Barth Trio, Stefano Bollani, Johan Smith i David Soler actuaran al Jazz Festival l'Estartit

ACN Barcelona .-El festival de jazz-fusió 'Jazz Estartit' celebra la seva cinquena edició amb la programació de 13 concerts a l'escenari del 'village' de l'espai Molinet. El 'Mare Nostrum' d'enguany combina concerts de jazz clàssic i ritme de blues amb sessions de música electrònica, com també dos concerts de 'Jazz en Banyador'. O Sister, Julian Lage Trio, Dj Max Moya, Bruce Barth Trio, Stefano Bollani, Albert Cirera i els Tres Tambors, Paolo Fresu, Richard Galliano, The Street of New Orleans i Jonah Smith, són alguns dels artistes que encapçalen el cartell.

La directora general i artística del festival, Montse Maura, ha explicat que la cartellera musical compta tant amb "el jazz més avantguarda" com amb "el més vintage", a banda de combinar la música electrònica en directe. També ha posat l'èmfasi en que s'han de promocionar "les músiques minoritàries que no són tan comercials", encara que "necessitem crear escenaris perquè això passi". El festival, que compta amb un pressupost de 120.000 euros, tindrà lloc des del 19 fins el 22 de juliol.

Anar al contingut