Willis Roberts, que en teoria era el rebesavi de Julia Roberts, va morir 10 anys abans que nasqués el besavi

Julia Roberts descobreix que no és descendent biològica dels Roberts: "Estic al·lucinada"

Les proves d'ADN la vinculen amb Henry McDonald Mitchell Jr., un home que seria el seu rebesavi biològic

Actualitzat

L'actriu Julia Roberts ha descobert un secret de família que l'ha deixat estupefacta. L'estrella de "Pretty woman" o de "La boda del meu millor amic" va anar al programa "Finding your roots", del canal nord-americà PBS.

El presentador, l'historiador Henry Louis Gates Jr., li va revelar que no és descendent biològica dels Roberts, perquè no està emparentada amb el que creia que era el seu rebesavi.

L'equip del programa ha remenat els arxius de l'estat de Geòrgia, on va néixer l'actriu. Han trobat que Willis Roberts (el suposat rebesavi), va morir el 1864, deu anys abans que nasqués el besavi de l'actriu, John. Per tant, és impossible que l'hagués pogut concebre.

La investigació del programa ha conclòs que la rebesàvia, Rhoda Suttle Roberts, va mantenir una relació amb un altre home un cop el seu marit va morir, durant el segle XIX.

L'actriu, en assabentar-se'n, exclama:

"Però... oh, espera, no soc una Roberts?"

 

Qui era, en realitat, el rebesavi?

Al mateix programa, Gates aclareix que, a través de les proves d'ADN, havia pogut vincular Roberts i la seva cosina amb un home anomenat Henry McDonald Mitchell Jr. que seria el rebesavi biològic.

"O sigui, que soc Mitchell? Sí, Julia Mitchell. Biològicament, no ets una Roberts."

Segons la investigació de l'equip de Gates, Mitchell estava casat, tenia sis fills i la seva mare vivia a quatre cases de distància de Rhoda Suttle Roberts.

L'actriu ha conclòs: "D'una banda, estic al·lucinada i és fascinant. Però, en fi, la família és la família i prefereixo Roberts com a cognom".

 

ARXIVAT A:
Família CinemaEstats Units
Anar al contingut