El resum diari del judici del procés, ara al teu Telegram

El servei per rebre el resum del judici per WhatsApp ha tingut una gran acollida i ha arribat al seu límit d'usuaris; per això ja no s'hi poden fer noves subscripcions.

Si no t'has pogut subscriure al WhatsApp, et proposem que t'uneixis al canal del 324 a Telegram, un servei de missatgeria mòbil alternatiu a WhatsApp. Si t'hi subscrius, rebràs dos missatges:

  • El primer, al matí, amb l’ordre del dia previst per al judici.
  • El segon, al vespre, amb els titulars més destacats que hagi deixat la jornada.

Consulta'n les condicions legals

Si et subscrius al Servei Resum del Judici a WhatsApp serà imprescindible que guardem el teu número de telèfon per poder complir amb les condicions del servei al qual voluntàriament t'has subscrit. Només utilitzarem el número per oferir-te la informació del judici i no el comunicarem a tercers ni el farem servir per a finalitats diferents.

Si canvies d'opinió i te'n vols donar de baixa, ho podràs fer en qualsevol moment directament des de WhatsApp, responent amb la paraula BAIXA a qualsevol missatge que t'haguem enviat.

Si et subscrius al Servei Resum del Judici a Telegram, la CCMA no necessita recollir cap de les teves dades per oferir-te el servei. Telegram registrarà que t’has subscrit al canal creat pel 324 i t’entregarà diàriament la informació. Aquest canal l’utilitzarem per oferir-te la informació del judici.

Si canvies d'opinió i vols cancel·lar la teva subscripció, ho podràs fer en qualsevol moment directament des de Telegram, entrant al canal i clicant a l’opció “Sortir del canal”, que trobaràs habitualment a la cantonada superior dreta.

Si vols exercir els teus drets, posar-te en contacte amb el delegat de protecció de dades o qualsevol altra acció relacionada, podràs trobar la informació a la nostra política de privacitat: www.ccma.cat/avis-legal/privacitat/compromis/

imatge mòbil resum judici per telegram

COM ET POTS SUBSCRIURE

  1. Assegura't de tenir l'aplicació de Telegram instal·lada al mòbil. Si no la tens, la pots descarregar des de:
    App Store
    Google Play
  2. Des d'un mòbil, clica el botó SUBSCRIU-T'HI i tria l'opció d'obrir l'enllaç amb Telegram.
  3. S'obrirà el canal de 324 a Telegram. A la part inferior de l'aplicació, clica AFEGEIX-M'HI per convertir-te en subscriptor del canal i començar a rebre els missatges.
  4. Si vols deixar de rebre missatges, entra al canal 324 de Telegram, clica els tres punts que trobaràs a la part superior dreta de l'aplicació i selecciona Abandona el canal.
I si ja estic subscrit al resum per WhatsApp?

En aquest cas seguiràs rebent els dos missatges diaris al teu WhatsApp.

Recorda que pots donar-te de baixa en qualsevol moment directament des de WhatsApp, responent amb la paraula BAIXA a qualsevol missatge que t'haguem enviat.

ALTRES MANERES DE SEGUIR EL JUDICI

APP 324, DISPONIBLE A:

App Store
Google Play
Anar al contingut