José Zaragoza, aquesta tarda, en la comissió d'investigació de l'operació Catalunya (ACN)
José Zaragoza, aquesta tarda, en la comissió d'investigació de l'operació Catalunya (ACN)
Barcelona

José Zaragoza al Parlament: "Nosaltres no hem encarregat mai res il·legal"

En la comissió d'investigació de l'operació Catalunya, l'exsecretari d'Organització del PSC ha negat haver encarregat la gravació de La Camarga

RedaccióActualitzat

L'exsecretari del PSC José Zaragoza ha comparegut, aquesta tarda, a la comissió d'investigació de l'operació Catalunya. Zaragoza s'ha remès a la compareixença que va fer al Parlament ja fa temps, i no ha volgut respondre a la pregunta de si havia tingut res a veure amb les gravacions del restaurant La Camarga entre Victoria Álvarez i Alícia Sánchez-Camacho, unes gravacions que l'exparella de Jordi Pujo Ferrusola va atribuir-li quan va comparèixer a la comissió de l'operació Catalunya. Sí que ha volgut deixar clar que mai ha encarregat res il·legal:

"Jo ja vaig contestar a aquest tema en comissió d'investigació l'any 2015. I torno a reiterar que allà hi ha tot el que jo vaig dir. No canvio la meva posició" (...) "Jo no he encarregat mai cap gravació il·legal, en cap moment"

Zaragoza, ara diputat al Congrés, també ha assegurat que no havia sentit les converses entre l'exministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz i l'excap de la Fiscalia Antifrau de Catalunya Daniel de Alfonso fins que va veure a TV3 el documental "Las cloacas de Interior" i confessa la sensació que li va provocar.

"La sensació, ja que em pregunta una opinió subjectiva, personal, sobre això, va se de patiment. Les coses que veia no m'agradaven"

Sobre la seva relació amb l'expresidenta del PPC, ha dit que en l'època com a secretari d'Organització del PSC tenia bona relació amb molts polítics de diferents partits, amb alguns dels quals, ha dit, manté una bona amistat.

Després de Zaragoza ha comparegut Alícia Sánchez-Camacho. L'exlíder del PP català ha assegurat que "no ha existit, en absolut, cap operació Catalunya" i ha negat estar al corrent de la gravació mentre dinava al restaurant La Camarga.

Anar al contingut