Lourdes Ciuró (sobre el cas Pujol): "Pena, vergonya, indignació... jo no volia creure-m'ho, això"

Jordi Pujol, hospitalitzat per una forta pneumònia

L'expresident de la Generalitat, de 87 anys, fa dies que està ingressat en una clínica de Barcelona. Segons la família, la penumònia ha estat greu però ja està millorant

RedaccióActualitzat

Jordi Pujol està hospitalitzat a la clínica Sagrada Família per una forta pneumònia, segons ha confirmat el seu entorn familiar a TV3.

L'expresident de la Generalitat, de 87 anys, està ingressat des del dia de Sant Esteve Segons la família, la penumònia ha estat greu però ja està millorant.

Aquest dissabte, Marta Ferrusola i Oriol Pujol han visitat la clínica. A l'entrada, Ferrusola ha explicat que Pujol "està bé". Oriol Pujol ha afegit que el dia 26 el seu pare es trobava "molt malament i com vivim davant de la clínica vam venir fins aquí i ja se'l van quedar, diagnosticat amb una pneumònia, de la que avui està millor".

La família creu que el president encara estarà ingressat a la clínica un o dos dies més.

Pujol actualment viu apartat de la primera fila de l'esfera pública catalana. Sobretot després de la confessió sobre l'herència familiar a Andorra no declarada a Hisenda. Des de llavors, les seves aparicions han estat relacionades amb l'àmbit judicial o per donar explicacions al Parlament sobre un afer que ha esquitxat els 23 anys com a president de la Generalitat de Catalunya.

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut