Jordi Jara
Jordi Jara

Jordi Jara, metge

Actualitzat

Edat: 55 anys
Lloc de residència: Almoster (Baix Camp)
Feina habitual: metge

Treballo al Servei de Cirurgia de l'Hospital Sant Joan de Reus i a la missió hi vaig com a metge i pel que convingui.

M'agraden els reptes i no paro mai. M'interessa la història de la Guerra Civil Espanyola i de la cirurgia i, quan m'ho demanen, faig d'assessor en programes, sèries, pelis... He tocat el saxo en diferents grups i soc pilot d'avió privat, entre altres coses.

Li trec tot el suc possible a la vida i això m'ha fet pensar molts cops en les persones a les quals la vida els ha tret tot el suc; persones que sembla que tinguin com a únic paper a la vida justament perdre-la. No hi ha dret que això passi, no ho podem permetre.

No puc suportar el patiment humà. No m'agrada l'escalfament global del nostre entorn ni el refredament global dels que l'habitem. En situacions com la que tractem, tenim dues opcions: no fer res o fer-hi alguna cosa. Jo he triat totes dues. No fer res, ja ho he fet. Ara toca fer-hi alguna cosa.

Soc aquí perquè ells són allà. Farem tot el que podrem. Ho dic en plural perquè totes aquestes persones que han fet el que han fet i fan el que fan davant el patiment humà dignifiquen la humanitat i et permeten seguir creient-hi. Jo en vull formar part. Vull sumar.

Trobaràs tota la informació d'aquest viatge a Diari de bord: TV3 des de l'Open Arms

Anar al contingut