Joan Collet i Anaitz Arbilla, el primer fitxatge de la temporada.
Joan Collet i Anaitz Arbilla, el primer fitxatge de la temporada.
Espanyol

Joan Collet vol tancar el tema del nou entrenador de l'Espanyol la pròxima setmana

El president de l'Espanyol vol deixat tancat el tema del nou entrenador la propera setmana. Joan Collet, en declaracions a RKB, ha dit que el nom del nou tècnic dependrà dels criteris econòmics i del projecte que presenti. Collet preveu que aquest estiu arribin ofertes al club per Kiko Casilla, Héctor Moreno, Víctor Álvarez, David López, Thievy i Víctor Sànchez.

Actualitzat

El president de l'Espanyol vol deixat tancat el tema del nou entrenador la propera setmana. Joan Collet, en declaracions a RKB, ha dit que el nom del nou tècnic dependrà dels criteris econòmics i del projecte que presenti. "M'agradaria un perfil com el de Pochettino fa 3 anys, algú jove i amb il·lusió", ha respost el màxim responsable del club espanyolista, què tot seguit ha demanat que no s'agafessin les seves paraules "al peu de la lletra".

Joan Collet preveu que aquest estiu arribin ofertes al club per Kiko Casilla, Héctor Moreno, Víctor Álvarez, David López, Thievy i Víctor Sànchez. El dirigent ha revelat que ja li han arribat ofertes "oficioses" per alguns membres de la plantilla. Respecte als quatre cedits que hi ha a l'equip (Torje, Córdoba, Sidnei i Pizzi), el president de l'Espanyol ha dit que tots tenen possibilitats de continuar la pròxima temporada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut