El president de Fecavem, Joan Roura, en una intervenció a l'Automobile Talks a Barcelona
El president de Fecavem, Joan Roura, en una intervenció a l'Automobile Talks a Barcelona

Jaume Roura renova mandat i presidirà el Gremi del Motor de Barcelona durant els pròxims quatre anys

ACN Barcelona - El president de la patronal d'automoció Fecavem, Jaume Roura, renovarà mandat i presidirà el Gremi del Motor de Barcelona durant els pròxims quatre anys. El directiu, que ocupa el càrrec de president i vicepresident des del 2005, encapçalava l'única candidatura que s'havia presentat, segons ha informat l'associació aquest divendres en un comunicat. Després de fer-se oficial el nomenament, Roura ha anunciat que una de les seves primeres actuacions serà promoure una reunió amb els presidents de la Federació de Gremis -formada pel Gremi del Motor, CORVE, ASTAVE i l'Associació Provincial d'Automoció de Lleida- per debatre sobre els reptes als quals ha de fer front la mobilitat privada i millorar el posicionament mediàtic de l'agrupació.

Nascut a Vilassar de Mar l'any 1947, Roura és empresari de l'automoció des del 1968. A banda de presidir la Federació Catalana de Venedors de Vehicles a Motor (Fecavem) i el Gremi del motor de Barcelona, també és president de la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM) des del març de 2020 i del Saló Ocasió el Vehicle Garantit de Fira de Barcelona.

També dins el sector de l'automoció, Roura va presidir la Federació d'Associacions de Concessionaris de l'Automoció (Faconauto) entre 2012 i 2017 i va fundar l'any 1988 el grup Lesseps, que representa a les marques de Seat i Volvo a Barcelona, Mataró, Badalona, Blanes, Martorell i Igualada.

Anar al contingut