Barcelona

Jané fa una defensa aferrissada de l'actuació policial al barri de Gràcia de Barcelona

El conseller d'Interior denuncia les accions violentes d'una "minoria dels manifestants" i els acusa de "posar en perill la convivència cituadana"

RedaccióActualitzat

El conseller d'Interior, Jordi Jané, fa una defensa aferrissada de l'actuació policial al barri de Gràcia de Barcelona dels últims dos dies. Jané denuncia les accions violentes d'"una minoria dels manifestants" en suport a l'ocupació de l'antic banc desallotjat aquest dilluns i els acusa de ser els "responsables dels aldarulls" i de "posar en perill la convivència ciutadana". També anuncia que el director de la policia de la Generalitat, Albert Batlle, donarà detalls al Parlament dels fets i de l'actuació policial, que ha qualificat de "proporcional".

Jané ha recordat, en el marc de la inauguració de les jornades "Security Forum", que "la majoria de la societat demana que s'actuï davant de situacions que poden posar en risc la convivència pacifica" i ha parlat d'"aturar-ho abans no causar mals majors".  

Jané ha volgut destacar que "manifestar-se encaputxat amb materials inflamables, cremant cotxes i provocant incendis en carrers estrets no pot ser admissible" i defensa una "resposta proporcional" per part del cos dels Mossos d'Esquadra, a qui ha mostrat el seu suport.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut