X ofereix l'opció de fer trucades d'àudio i vídeo (X)

Ja es poden fer trucades des d'X: així pots evitar les telefonades no desitjades

La xarxa social activa automàticament l'opció de rebre telefonades d'àudio i vídeo a qualsevol seguidor, però canviar la configuració és ben fàcil

RedaccióActualitzat

Ja es poden fer trucades d'àudio i vídeo des d'X (Twitter). Aquesta setmana la xarxa social propietat d'Elon Musk va anunciar que aquesta possibilitat estaria disponible per a tothom.

De manera automàtica, qualsevol persona pot rebre una trucada dels seus seguidors. Així, simplement seguint un compte tens l'opció de poder-hi fer un truc o videotrucada. 

Només cal anar a la conversa per missatge directe i prémer el símbol del telèfon de la part superior dreta de la pantalla per iniciar la trucada.

Si bé alguns usuaris poden celebrar aquesta nova utilitat, la xarxa s'ha omplert de crítiques a aquesta nova funció, sobretot perquè obre la porta a trucades no desitjades.
 

Canviar la configuració

Si vols assegurar-te que no et molesten les trucades, canviar la configuració és ben fàcil.

En el llistat dels missatges directes, fes clic a la rodeta dentada de la part superior dreta i es desplegarà el menú de la configuració dels missatges. Aquí només cal desactivar les trucades d'àudio i vídeo que us apareixerà activat per defecte.

També pots seleccionar quines persones us poden trucar, com ara persones de la llibreta de contactes, els usuaris que segueixes, els usuaris verificats o tothom.

Si decideixes utilitzar una d'aquestes quatre opcions per habilitar les trucades d'àudio i de vídeo, val la pena comprovar l'opció "Privadesa de trucada millorada" a sota d'aquestes opcions.

Segons X, això evitarà que la teva adreça IP es filtri a les persones que truquen. Això és especialment important per a qualsevol persona que no vulgui que se'n reveli la localització, ja que les adreces IP es poden emprar per fer un seguiment de la ubicació general d'una persona.

ARXIVAT A:
TwitterTecnologia
Anar al contingut