Londres

J. K. Rowling no descarta un vuitè llibre d'aventures de Harry Potter a llarg termini

La mort literària de Harry Potter es podria no produir en el setè llibre de la saga, que arribarà a les nostres llibreries traduïda a meitats de febrer. La "mare" del jove mag, la multimilionària britànica J. K. Rowling, no descarta fer seqüeles de l'última novel·la d'aventures, tot i que ha deixat clar que com a mínim haurem d'esperar una dècada. Els fidels seguidors de la saga han de saber, però, que en aquesta suposada vuitena entrega de Harry Potter probablement no hi apareixerà el seu protagonista.

Actualitzat
"Ara presentem la setena i última entrega de l'èpica història de Harry Potter". Aquest és el missatge de benvinguda que trobem a l'interior de la portada del setè llibre, "Harry Potter i les relíquies de la mort". La novel·la, que no arribarà a les llibreries traduïda al català i el castellà fins al 21 de febrer, havia de ser l'últim de la saga.

Però la tristesa que va confessar sentir la seva autora, J. K. Rowling, quan el va acabar, sumada a més de 300 milions d'exemplars venuts arreu del món, sembla que la poden haver fet canviar de parer.

L'autora britànica ha donat esperances als seus fidels lectors d'un vuitè llibre d'aventures, tot i que ha deixat ben clar que això no passarà "en els pròxims deu anys" i que possiblement no hi apareixerà el seu personatge principal, Harry Potter.
Anar al contingut