Investiguen una agressió LGTBI-fòbica a l'actor Roberto G. Alonso

Investiguen una agressió LGTBI-fòbica a l'actor Roberto G. Alonso

En un escrit a les xarxes socials, el director de teatre Josep Maria Miró ha assegurat que "hi ha imatges de l'individu"

Redacció / Agències

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió LGTBI-fòbica aquest dijous a Barcelona.

Els fets els ha denunciat el director teatral Josep Maria Miró a través de la xarxa X, abans Twitter. En un escrit assegura que l'actor Roberto G. Alonso anava pel carrer quan el van insultar i agredir.

"Una persona l'ha insultat, li ha estirat els cabells i l'ha tirat a terra clavant-li cops de puny i puntades de peu mentre li deia 'maricón' i l'insultava."

L'agressió va passar quan es dirigia a la roda de premsa de presentació de la temporada de la Fundació Joan Brossa, on s'havia programat l'espectacle "Jo, travesti", del qual Miró és el director i Roberto G. Alonso un dels actors.


L'actor va haver d'anar al cap amb "cops i rascades" i posteriorment va denunciar els fets a comissaria. "Hi ha imatges de l'individu i esperem que el localitzin", afegeix Miró.

A més, recorda que no és la primera agressió que pateix. Fa una dècada en va patir una de similar, tot i que "en aquella ocasió va ser més violenta".

Miró conclou el text mostrant la seva "ràbia i impotència" pel fet que li hagi passat això al seu amic i que en una ciutat "aparentment respectuosa i oberta" passin coses així.

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+Homofòbia
Anar al contingut