La rambla de Ponent de Tarragona està acordonada (ACN)

Investiguen la mort violenta d'una persona al mig del carrer a Tarragona

Els fets han passat a la rambla de Ponent, al barri de Campclar, al voltant de les 12 del migdia

Redacció / ACNActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen una mort violenta en un carrer de Tarragona. Segons fonts policials, els fets han passat al voltant de les 12 del migdia a la rambla de Ponent, una via que forma part del barri de Campclar. 

La víctima, un home que té uns 35 anys, hauria avançat malferit uns 50 metres fins a desplomar-se prop d'un cotxe. El crim ha despertat molta expectació a la zona, que està acordonada, entre els carrers Riu Llobregat i Riu Besòs.

A falta de practicar-li l'autòpsia, les ferides podrien ser d'arma de foc, segons fonts policials han confirmat a l'ACN. Els Mossos, inicialment, han tancat el barri, i han iniciat una recerca per trobar la persona responsable de la mort.

Efectius de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) s'han adreçat fins al punt dels fets, tot i que ja s'havien fet algunes gestions prèvies per part dels agents de seguretat ciutadana.

Fins allà s'hi han desplaçat també quatre dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar la vida a la víctima.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut